Vælg telefonnummer

Opret ny telefonnummer til dig eller dit barn – Se hvordan du gør

Har du svært ved at huske telefonnumre i hovedet? Så bør du overveje at få et guldnummer. Tjek CBB Mobil, og læs meget mere om det her.

Få et guldnummer i dag | Se de ledige numre – CBB Mobil

Få et guldnummer i dag | Se de ledige numre | CBB Mobil

Start din søgning ved at vælge hvilken type telefonnummer som du ønsker. Start her: Fastnetnummer · Mobilnummer · 70’er nummer.

Har du svært ved at huske telefonnumre i hovedet? Så bør du overveje at få et guldnummer. Tjek CBB Mobil, og læs meget mere om det her.

Guldnummer

Det er forskelligt fra nummer til nummer, hvad et guldnummer koster. Det er heller ikke alle numre, du kan vælge, da nogle guldnumre er i brug af andre.

Guldnummer | Bestil nemt og hurtigt her – Telia

Guldnummer | Bestil nemt og hurtigt her | Telia

Er dit nummer noget værd? Indtast telefonnummeret og få besked! (Nummeret gemmes ikke – vi respekterer dine private oplysninger) …

Ønsker din virksomhed at få et unikt guldnummer? Hos Telia sidder vi klar til at hjælpe dig. Ring til os eller bliv kontaktet. Læs mere her.

Er du rig? Så meget er dit telefonnummer værd

For at få det skiftet, skal du kontakte vores kundeservice med eventuelle ønsker. Det koster ikke noget at skifte nummer. Eksisterer nummeret allerede hos en …

Læs her hvordan du nemt skifter nummer – 3

Skift nummer | Læs her hvordan du nemt skifter nummer

Chikaneopkald. Oplever du chikanerende opkald, kan du vælge at skifte nummer og gøre det hemmeligt. På mange nye smartphones har man også mulighed …

Chikaneopkald – sådan skifter du telefonnummer – Telenor

Chikaneopkald – sådan skifter du telefonnummer | Telenor

Når nummeret er overdraget i dit navn skal du blot kontakte Telenor og bede om at få dit nummer flyttet til dem og samtidig vælge et abonnement.

På mange nye smartphones har man også mulighed for at blokere bestemte numre direkte i telefonens indstillinger. Få hjælp her.

Telenor Guldnummer – Find dit nye nummer her!

Download MobilePay-appen; Åbn MobilePay og vælg ‘Log på (eksisterende bruger)’; Indtast det nye mobilnummer og derefter dit CPR-nummer; Du vil nu blive …

Få et Telenor Guldnummer

Jeg har fået nyt telefonnummer. Hvad gør jeg? – MobilePay.dk

Keywords: vælg telefonnummer, opret nyt telefonnummer