Stevnsfortet åbningstider

Koldkrigsmuseum Stevnsfort | Underjordisk fort fra Den …

Koldkrigsmuseum Stevnsfort | Underjordisk fort fra Den Kolde Krig

Højerup Bygade 39. 4660 Store Heddinge. Klik for at se åbningstider, priser og booke billet … Vinterferien på Koldkrigsmuseum Stevnsfort: Mobilisering.

På Koldkrigsmuseum Stevnsfort minder vi dig om en historie, som du måske kan huske, men slet ikke kender. Oplev undergrunden under Stevns

Østsjællands Museum | Koldkrigsmuseum Stevnsfort …

Østsjællands Museum | Koldkrigsmuseum Stevnsfort | Geomuseum Faxe | Kulturmuseum Øst | Stevns Klint

Stevnsfortet er en sikret døgninstitution for unge på 12-18 år med 15 pladser fordelt på 3 afdelinger. Vi har ca. 70 unge om året – og DU er også velkommen.

Østsjællands Museum er et statsanerkendt museum, der arbejder med nyere tids naturhistorie, kulturhistorie og geologi i Kalklandet.

Koldkrigsmuseum Stevnsfort | Sydsjælland & Møn

9. nov. 2022 — Find åbningstider for firmaet Koldkrigsmuseum Stevnsfort i Korsnæbsvej 60, 4673, Rødvig Stevns såvel som andre kontaktinformationer såsom …

I allerforreste frontlinje lå Stevnsfortet – en brik i Danmarks og NATOs forsvar under Den Kolde Krig. En historie som du måske husker, men slet ikke kender! Besøg Koldkrigsmuseet på Stevns. 

STEVNSFORTET: Sikret døgninstitution for unge

Sikret døgninstitution for unge | STEVNSFORTET

10:00 – 17:00 · Mandag (I DAG): · Tirsdag: · Onsdag: · Torsdag: · Fredag: …

Stevnsfortet er en sikret døgninstitution for unge på 12-18 år med 15 pladser fordelt på 3 afdelinger. Vi har ca. 70 unge om året – og DU er også velkommen.

Koldkrigsmuseum Stevnsfort Åbningstider – FindAaben

Åbningstider for Koldkrigsmuseum Stevnsfort i Korsnæbsvej 60, 4673, Rødvig Stevns | FindAaben

Oplev de underjordiske gange på Koldkrigsmuseum Stevnsfort og oplev NATO’s front mod øst igennem … Se Koldkrigsmuseum Stevsforts aktuelle åbningstider på

Find åbningstider for firmaet Koldkrigsmuseum Stevnsfort i Korsnæbsvej 60, 4673, Rødvig Stevns såvel som andre kontaktinformationer såsom adresser, telefonnumre, webside, interaktiv rutevejledning og firmaer i nærheden af dig.

Åbningstider: Stevnsfortet i Rødvig – Alle-abningstider.dk

Oplev koldkrigsmuseum Stevnsfortet · Adresse: · Afstand fra Feddet: · Stevnsfortet byder på en særlig historie · Lær alt om den kolde krig.

15% på guidet tur i undergrunden – CultureSpots

-15% på guidet tur i undergrunden på Koldkrigsmuseum Stevnsfort | Koldkrigsmuseum Stevnsfort | CultureSpots

Ofte stillede spørgsmål om Koldkrigsmuseet Stevnsfort. Hvornår åbner museet? Se åbningstider her. Hvor ligger museet?

Oplev de underjordiske gange på Koldkrigsmuseum Stevnsfort og oplev NATO’s front mod øst igennem Den Kolde Krig.. Få rabat til din oplevelse med CultureSpots. Den guidede tur skal bookes på forhånd.

Stevnsfortet Koldkrigsmuseum – tæt på Feddet Strand Resort

5. jul. 2020 — Åbningstider: 10-17 hver dag, hele juli, august og september. Se øvrige åbningstider her. Priser: NB! Fra d. 27/6 -> 9/8 gives der 50% på …

Det er en historie, som I uden tvivl skal opleve. Stevnsfortet er et koldkrigsmuseum beliggende kun ca. 30 min. kørsel fra Feddet Strand Resort.

Koldkrigsmuseum Stevnsfort – oplev det underjordiske fort

Koldkrigsmuseet Stevnsfort er Danmarks eneste underjordiske fort og meget står stadig nøjagtigt, som da fortet var i brug under Den Kolde Krig.

Stevnsfortet – på eventyr i et dansk koldkrigsmuseum

Stevnsfortet – på eventyr i et dansk koldkrigsmuseum | Vores eventyr…

Gå lige ned i et stykke danmarkshistorie når du besøger det sjællandske koldkrigsmuseum Stevnsfortet. Fortet ligger 18 meter under den stevnske klint.

Keywords: stevnsfortet åbningstider