En stald og en krybbe tekst

En stald og en krybbe – Jule-Sange.dk

En stald og en krybbe | Jule-Sange.dk

En stald og en krybbe, en pude af strå Am G A D Så usselt var stedet, hvor frelseren lå G G Dm C Men …

Tabz.dk – En stald og en krybbe (Away in a manger) – Tabz.dk

Tabz.dk | Kaj Nielsen/William James Kirkpatrick – En stald og en krybbe (Away in a manger)

end stald og krybbe, kors og død. 4, Al verden stod i Satans pagt, da brød vor Jesus frem med magt og rev os ud med blodig hånd af alle vore fjenders bånd.

Den danske side med guitartabs

Salme 123 – Den Danske Salmebog Online

Den Danske Salmebog Online – Salme 123

end stald og krybbe, kors og død. 4. Al verden stod i Satans pagt, da brød vor Jesus frem med magt og rev os ud med blodig hånd af alle vore fjenders bånd.

Pĺ Den Danske Salmebog Online kan du hřre melodierne og finde teksterne til salmerne i Den Danske Salmebog. Du kan finde forslag til salmer til forskellige lejligheder: Dĺb, konfirmation, bryllup og begravelse samt advent, jul, pĺske og pinse.

Salme 123 – Den Danske Salmebog Online

Den Danske Salmebog Online – Salme 123

ikke i min udgave af salmebogen, og ejheller på nettet. Er der nogen der kender den danske tekst? p.f.tak. Peter. Ole Damgaard.

På Den Danske Salmebog Online kan du høre melodierne og finde teksterne til salmerne i Den Danske Salmebog. Du kan finde forslag til salmer til forskellige lejligheder: Dåb, konfirmation, bryllup og begravelse samt advent, jul, påske og pinse.

Away in a manger / I en stald og en krybbe

til en krybbe fyldt med strå. Hun det navn Maria bar,. Jesus Krist den baby var. … fra sin Himmel til os ned. … fuld af fryd den julesang. Tekst og …

Til en stald så lav og ringe

Barn Jesus i en krybbe lå. 2. Dejlig er jorden … En stald og en krybbe. 7. Glade jul, dejlige jul … Tekst: N. F. S. Grundtvig 1810 og 1853.

Denne side indeholder en interaktiv afspiller til salmer og børnenes sange

Syng Julen Lang Mini E-bog 2019

Du kan høre salmerne, læse om dem og printe teksten. Salmerne er indsunget af kor i … end stald og krybbe, kors og død. 4. Al verden stod i Satans pagt,

Her kommer, Jesus, dine små – Folkekirken.dk

Her kommer, Jesus, dine små | Folkekirken.dk

Keywords: en stald og en krybbe tekst